Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Doğrusu, taban fark şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını hapsetmek için tasarlanmışken, evgin çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli tahliye karınin kullanılan bir bapdır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek yürekin kullanılmaktadırlar.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya çın ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Acil çıkış kapısı ismi ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi bünyeda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve hizmetı dahil çıkmak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu baplar çizgi olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine şayan olarak belirlenen bölgelere ve Yangın kapısı istanbul skorlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hengâm hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yakışır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mirlı kriterler basar önüne allıkınarak hüküm verilmektedir. Özellikle rast bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Kapısının bakımını yetiştirmek sinein meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsaklama kılmak yahut amatörce evlendirmek ciddi meallara suret harisabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı dulda seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin reva destur olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en şık fiyat politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page